Idrottsbilder

Idrottsbilder

På underliggande sidor visas ett axplock av de bilder som föreningen har utställda i föreningslokalen, men även kompletterat med några bilder från annat håll. Bilderna visar lite av verksamheten i de föreningar som verkar eller har verkat i Huskvarna genom tiderna.

Vi har i görligaste mån försökt att ange vem som tagit respektive bild. Anges ingen fotokälla så kommer bilden som regel från föreningens egen samling eller så är ursprunget okänt.

Välkommen att se hela vår utställning av bilder, annat idrottshistoriskt material samt beskrivning av föreningarnas verksamhet och historia i vår föreningslokal!


Bilderna är uppdelade i grupper med ett antal föreningar i varje grupp (vilka framgår nedan) och inom varje grupp visas sedan bilderna per förening var för sig.


Bildgrupp 1: Husqvarna IF, Huskvarna Södra IS och Husqvarna FF.

Bildgrupp 2: Huskvarna Skyttegille, Rumlaborg och Huskvarna Gymnastikförening.

Bildgrupp 3: Huskvarna Motorklubb, Huskvarna Roddsällskap och Huskvarna Kanotklubb.

Bildgrupp 4: IK Stefa, HV71, Huskvarna AIK, Huskvarna Bågskytteklubb.

Bildgrupp 5: IKHP, Brahe Basket och Öxnegården.

Bildgrupp 6: Övriga 1899-1960.

Bildgrupp 7: Övriga från 1960.


OBS! Varje bild kan fås upp i större storlek (och bättre upplösning) genom att klicka på densamma!


Vi är glada om du vill dela med dig av gamla idrottsbilder som vi kan komplettera vår samling med. Helst vill vi ha dessa i digitalt format i hyfsad upplösning. Dessa kan då mejlas till Anders Larsson anders.hub.larsson@gmail.com 

Fysiska bilder är också välkomna, som vi då kan skanna eller fotografera av. Bilderna återlämnas naturligtvis (om så önskas) efter vår handläggning.


Fysiska bilder insändes till Anders Larsson, Oxhagsgatan 92, 561 50 Huskvarna

HIF Junior-DM

Smålandsmästare 1963